LOVE IN VERONA

LOVE IN VERONA

UNA HISTÒRIA D’AMOR 

 

Roberto Coin fa un viatge per Itàlia a través de les seves col·leccions. Portofino, Capri, Roma i Venècia han estat font d'inspiració i ambaixadores de l'estil de la firma de joieria. Ara, escull Verona, la ciutat dels amants, escenari de grans històries de la literatura com Romeu i Julieta, per presentar una nova col·lecció plena de simbolisme. 

 

Les joies de Love in Verona de Roberto Coin estan realitzades en els tres colors d'or, groc, blanc i rosa, i en acabats polits i setinats per combinar-los en un efecte total look. Per aconseguir la característica aparença ultra brillant de l’or, s'utilitza un aliatge especial que a més, el fa altament resistent. En totes elles, s'hi repeteix la icònica flor de diamant de quatre pètals que recorda a l'estètica de l'estructura arquitectònica de l'Arena de Verona.

 

L’artesania de la firma es manifesta a tots els detalls. Cada diamant és encastat a mà per un mestre joier a cada una de les peces. La col·lecció es compon per collarets, anells, polseres i arracades capaços d’adaptar-se a qualsevol estil. La seva singularitat es troba en la forma en com han estat creades. En el cas de les polseres, el seu tancament està dissenyat amb un mecanisme ocult que garanteix la màxima seguretat sense restar suavitat a la silueta. Les creacions de Love in Verona evoquen a unes línies minimalistes i contemporànies, però tenen una ànima tan pura com l'amor etern. 

.