AVÍS LEGAL

 

EL DOMINI

El domini: http://www.quera.es és propietat de l´empresa Pere Quera S.A., amb el CIF A-17298621 . El domicili fiscal de l´empresa és C. Argenteria 22 - 17004 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el telèfon 972 204 690 o l'e-mail: marketing@quera.es.
La navegació pel lloc web de Pere Quera S.A, atribueix la condició d'usuari del mateix i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden estar subjectes a modificacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Propietat intel·lectual i industrial: La totalitat del contingut d´aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l´usuari d´aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Pere Quera S.A.

 

ENLLAÇOS

Responsabilitat en els enllaços: Pere Quera S.A. inclou en el seu lloc web tot un seguit d´enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d´aquests. Pere Quera S.A. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

 

PROTECCIÓ DE DADES

Protecció de dades: d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades i la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l´informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pere Quera S.A. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d´informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Pere Quera S.A es compromet a no cedir, vendre ni compartir les seves dades amb tercers sense la seva aprovació expressa. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació del tractament, portabilitat i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se, degudament identificat, mitjançant carta a Pere Quera S.A. - C. Argenteria 22 - 17004 Girona., Ref. Protecció de dades.

 

SECCIÓ ROLEX

Quan navegui per la secció Rolex de la nostra pàgina web, pot ser que interactuï amb una pàgina web incorporada de www.rolex.com. En tal cas, els Termes d'Ús, Avís de Privacitat  i Política de Cookies de www.rolex.com son els únics aplicables.