JOIERS DES DE 1887

135 ANYS, 6 GENERACIONS

Quera és una joieria i rellotgeria amb més de 130 anys d'història i 6 generacions de la família al capdavant del negoci. Actualment té tres botigues: Girona, Alacant i online.

La història de la joieria va començar l’any 1887, quan Pere Quera Bosch va obrir una petita botiga d'argenteria i reparacions en un local del carrer de l’Argenteria de Girona. La ubicació no era casual, ja que a finals del segle XIX tots els negocis encara estaven agrupats per gremis, i al carrer de l’Argenteria havia tots els argenters i comerciants del metall. Avui en dia, la seu i boutique principal de la joieria segueixen en el mateix enclavament que l'original de 1887. Ara dirigeixen la joieria la cinquena i la sisena generació de la família Quera que han assumit el relleu generacional aportant modernitat, prestigi i avantguarda però mantenint l'esperit i la filosofia dels seus predecessors: atenció, coneixement, autoexigència, passió i aposta per la qualitat. La petita botiga que va obrir la primera generació és ara una gran boutique on s’hi troben les millors marques de rellotgeria suïssa i de joieria de tot el món. L'alta qualitat dels seus productes es complementa amb un servei tècnic propi de rellotgeria i un taller artesà de joieria que combina les tècniques tradicionals heretades de generació en generació durant més d'un segle, amb l'última tecnologia d'avantguarda.

A l'estiu del 2016, Quera va expandir les seves fronteres obrint una segona boutique a la ciutat d'Alacant. L'aposta per la més alta qualitat i el tracte proper i excepcional, segueixen sent els valors familiars innegociables en cadascun dels punts de venda.