L'AEROSPACE B70 ORBITER DONA PAS A LA CELEBRACIÓ DELS 140 ANYSDE BREITLING

140 YEARS OF FIRSTS: L'AEROSPACE B70 ORBITER DE BREITLING

.

Fundada el 1884, Breitling celebra aquest any el seu 140è aniversari. Al llarg de l'any, la marca homenatjarà les increïbles innovacions que han definit la marca, des dels seus avenços en cronometratge per terra, mar i aire fins a les fites en sostenibilitat.

Avui, Breitling celebra el 25è aniversari del primer vol en globus sense escales arreu del món amb el llançament de l'Aerospace B70 Orbiter. El 21 de març de 1999, els aeronautes Bertrand Piccard i Brian Jones finalitzaven un agosarat viatge en aterrar amb el Breitling Orbiter 3 al desert egipci. Van polvoritzar els rècords i van desafiar les expectatives, sent els primers a circumnavegar la terra en globus sense escales.

El rellotge rendeix tribut a una aventura que va ampliar els horitzons dels èxits humans. L'edició 25è aniversari de l'Aerospace B70 Orbiter compta amb una esfera de color taronja brillant (el mateix que tenia la càpsula de l'Orbiter 3) i conté un tros de la història: a través del fons transparent de la caixa es contempla un fragment del globus Breitling Orbiter 3 original. El fons de la caixa també presenta el logotip de la missió del Breitling Orbiter 3 i la inscripció «First non-stop flight around the world 25th anniversary».

.