RELLOTGES QUERA / TAG HEUER / RELLOTGE TAG HEUER CARRERA DATE
TAG HEUER

RELLOTGE TAG HEUER CARRERA DATE

Ref

WBN2450.BD0569

Caixa d'or rosa i acer, de 29 mm, amb fons transparent de safir. Corona d'or rosa massís de 18 QT. Bisell fix d'or rosa. Refinada esfera de nacre de color blanc, amb indicació de data a les 6 hores. 11 Índexs de diamants de 1,30 mm. Armis d'or rosa i acer, amb tanca desplegable amb polsadors. Moviment automàtic de calibre 9, reserva de marxa de 40 hores.
           
disponible
6.050 €
Més informació
Sexe Senyora
MAQUINÀRIA AUTOMÀTICA
COLOR ESFERA NACAR
CORRETJA ARMIS
MIDA RELLOTGE 29
FUNCIONS CALENDARI SIMPLE
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge TAG HEUER
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:RELLOTGE TAG HEUER CARRERA DATE

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

Sexe Senyora
MAQUINÀRIA AUTOMÀTICA
COLOR ESFERA NACAR
CORRETJA ARMIS
MIDA RELLOTGE 29
FUNCIONS CALENDARI SIMPLE
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge TAG HEUER