POMELLATO ‘FREE GEMS’, UN COMPROMÍS AMB LA LLIBERTAT

Pomellato revela al món la seva pròpia filosofia entorn de les pedres precioses, basada en una llibertat única, començant per la selecció, la talla, l'encastat i el disseny de cada gemma en totes les seves creacions.

.

El nucli d'aquesta filosofia és un compromís amb la llibertat que neix de la missió de Pomellato d'apoderar les dones i respectar el dret a la individualitat. Aquesta llibertat és present a totes les facetes de l'empresa, des de la revelació d'una bellesa poc convencional fins als dissenys de joies innovadors.

Nudo encarna a la perfecció la visió de Pomellato. Quan Pomellato va presentar l'anell Nudo el 2001, va canviar el món de la joieria per sempre. Pioner en una nova interpretació de l'anell solitari, Nudo es va concebre amb una pedra de talla quadrada, que tenia un tall asimètric amb vores suavitzades. No tallar una pedra, sinó deixar-la en brut, és una altra manera que Pomellato s'atreveix a anar contra el corrent de la uniformitat. Pomellato ha creat peces úniques d'Alta Joieria utilitzant pedres precioses en brut precisament perquè tenen la seva pròpia bellesa i caràcter natural; són una pura expressió d'independència.

.

Pomellato representa la modernitat i la ruptura amb allò convencional; les joies expressen un ideal d'independència femenina.

.