RELLOTGES QUERA / MONTBLANC / RELLOTGE MONTBLANC SUMMIT 3 SMARTWATCH BICOLOR TITANI
MONTBLANC

RELLOTGE MONTBLANC SUMMIT 3 SMARTWATCH BICOLOR TITANI

Ref

129269

El Montblanc Summit 3 és una peça de luxe intel·ligent per a la nina. El bell disseny d'aquest smartwatch encarna el llegat de la Maison de l'alta rellotgeria suïssa i la seva experiència amb materials d'alta gamma. Encara que aquest rellotge pot confondre's fàcilment amb un rellotge analògic clàssic a primera vista, està equipat amb tecnologia intel·ligent avançada. Amb una durada de la bateria millorada, múltiples sensors de monitoratge de la salut, una experiència d'activitat física superior, un rendiment millorat i moltes aplicacions fantàstiques, Summit 3 l'ajuda en tots els aspectes de la seva vida. Ja no haurà de triar entre tecnologia i elegància.
           
disponible
1.250 €
Més informació
Sexe Senyor
Material Caixa TITANI
MAQUINÀRIA QUARS
COLOR ESFERA VERD
CORRETJA CUIR
COLOR CORRETJA VERD
TANCAMENT ARDILLON
MIDA RELLOTGE 42
FUNCIONS SMARTWATCH
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge MONTBLANC
Cristal SAFIR
Hermeticidad 50
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:RELLOTGE MONTBLANC SUMMIT 3 SMARTWATCH BICOLOR TITANI

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

Sexe Senyor
Material Caixa TITANI
MAQUINÀRIA QUARS
COLOR ESFERA VERD
CORRETJA CUIR
COLOR CORRETJA VERD
TANCAMENT ARDILLON
MIDA RELLOTGE 42
FUNCIONS SMARTWATCH
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge MONTBLANC
Cristal SAFIR
Hermeticidad 50