Accessoris / MONTBLANC / PLOMA ESTILOGRÀFICA MONTBLANC MEISTERSTÜCK 149
MONTBLANC

PLOMA ESTILOGRÀFICA MONTBLANC MEISTERSTÜCK 149

Ref

132112

El Meisterstück, introduït al 1924, és tota una obra d'art que s'ha convertit en el símbol de l'escriptura de luxe d'alta qualitat. El caputxó i el dipòsit estan elaborats amb preciosa resina negra i l'icònic emblema blanc Montblanc incrustat en la part superior del caputxó. La ploma estilogràfica està adornada amb un plomí artesanal d'or 750 de 18 K rodiat
           
disponible
970 €
Més informació
GRUP COMPLEMENTS ESCRIPTURA
TIPUS ESCRIPTURA PLOMA
MARCA MONTBLANC
MATERIAL COMPLEMENT RESINA
COLOR DE COMPLEMENT NEGRE
GRUIX ESCRIPTURA F
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:PLOMA ESTILOGRÀFICA MONTBLANC MEISTERSTÜCK 149

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

GRUP COMPLEMENTS ESCRIPTURA
TIPUS ESCRIPTURA PLOMA
MARCA MONTBLANC
MATERIAL COMPLEMENT RESINA
COLOR DE COMPLEMENT NEGRE
GRUIX ESCRIPTURA F