RELLOTGES QUERA / CARTIER / RELLOTGE CARTIER PANTHÈRE DE CARTIER MM, OR ROSA I ACER, DIAMANTS
CARTIER

RELLOTGE CARTIER PANTHÈRE DE CARTIER MM, OR ROSA I ACER, DIAMANTS

Ref

W3PN0007

Rellotge Panthère de Cartier, model mitjà, moviment de quars. Caixa d'or rosa de 18kts i acer, bisell encastat amb diamants talla brillant. Dimensions: 27 mm x 37 mm. Gruix: 6 mm. Corona decorada amb una espinela sintètica blava. Esfera platejada. Agulles d'acer blavós en forma d'espasa. Braçalet d'or rosa de 18kts i acer. Hermètic fins a 3 bars (~ 30 metres). Joia i rellotge a la vegada, el Panthère de Cartier presenta un dels dissenys més emblemàtics de la Maison. Aquest rellotge, nascut als anys 1980 i més contemporani que mai, és un veritable icona de la moda per a les dones amb un estil decidit.
           
disponible
15.300 €
Més informació
Sexe Senyora
MAQUINÀRIA QUARS
COLOR ESFERA BLANC
CORRETJA ARMIS
FUNCIONS SENSE CALENDARI
COL·LECCIÓ CARTIER PANTHÈRE DE CARTIER
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge CARTIER
Cristal SAFIR
Hermeticidad 30
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:RELLOTGE CARTIER PANTHÈRE DE CARTIER MM, OR ROSA I ACER, DIAMANTS

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

Sexe Senyora
MAQUINÀRIA QUARS
COLOR ESFERA BLANC
CORRETJA ARMIS
FUNCIONS SENSE CALENDARI
COL·LECCIÓ CARTIER PANTHÈRE DE CARTIER
GRUP RELLOTGE RELOJ
Marca Rellotge CARTIER
Cristal SAFIR
Hermeticidad 30