Joies / ROBERTO COIN / ROBERTO COIN COLLARET D´OR GROC AMB DIAMANTS PRINCESS FLOWER

ROBERTO COIN COLLARET D´OR GROC AMB DIAMANTS PRINCESS FLOWER

Ref

6574RCADV888CL1572_80-Y

La petita flor de diamant utilitzada per decorar les peces de la col·lecció Princess ha estat reelaborada per ocupar un lloc central en aquestes joies florents. Collaret d'or groc 18 kt, amb un pes aproximat de l'or de 8,06 gr., Amb diamants (~ 0,122 ct) i nacre blanc.
           
disponible
3.300 €
Més informació
TIPUS DE JOIA COLLAR
MARCA ROBERTO COIN
MATERIAL OR GROC
GEMMES NACAR
COLOR GEMMES BLANC
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:ROBERTO COIN COLLARET D´OR GROC AMB DIAMANTS PRINCESS FLOWER

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA COLLAR
MARCA ROBERTO COIN
MATERIAL OR GROC
GEMMES NACAR
COLOR GEMMES BLANC
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA