Joies / ROBERTO COIN / ROBERTO COIN ANELL D´OR GROC AMB NACRE I DIAMANTS PRINCESS FLOWER

ROBERTO COIN ANELL D´OR GROC AMB NACRE I DIAMANTS PRINCESS FLOWER

Ref

5574RCADV888RI1571-Y

Roberto Coin s'inspira en la bellesa de la natura per crear Princess Flower. Anell d'or groc 18 kt, amb un pes aproximat de l'or de 6,78 gr., Amb diamants (~ 0,26 ct) i nacre blanc.
           
disponible
2.910 €
Més informació
TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA ROBERTO COIN
MATERIAL OR GROC
GEMMES NACAR
COLOR GEMMES BLANC
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:ROBERTO COIN ANELL D´OR GROC AMB NACRE I DIAMANTS PRINCESS FLOWER

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA ROBERTO COIN
MATERIAL OR GROC
GEMMES NACAR
COLOR GEMMES BLANC
COL·LECCIÓ TAG HEUER CARRERA