QUERA PRESENTA LES NOVETATS DE PATEK PHILIPPE 2024

QUERA PRESENTA LES NOVETATS DE PATEK PHILIPPE 2024

 

Quera ha presentat en primícia la Col·lecció General de Patek Philippe per aquest 2024. El reduït grup d’afortunats clients que han pogut assistir a l’esdeveniment han palpat les novetats de la prestigiosa marca de rellotgeria de luxe.

Ha estat una ocasió molt especial pels privilegiats convidats de QUERA a la celebració, ja que van tenir el plaer de contemplar in situ una gran varietat de rellotges de la reputada marca.

En l’exhibició no hi ha faltat la gran novetat d’Hora Universal amb Data 5330G, que indica la data sincronitzada amb l’hora local. Per oferir aquesta útil funció, la manufactura ha elaborat un nou moviment, el calibre 240 HU C. Un sistema diferencial central patentat, compost per dues rodes dentades concèntriques de tipus estrella, gestiona la data local. En aquest model, la data s’indica a través d’una agulla de cristall transparent dotada d’una paleta lacada en vermell que apunta a una escala de l’1 al 31.

Tanmateix, també s’ha pogut gaudir del Golden Ellipse 5738/1R, de grans dimensions i braçalet de metall, L’elegant i flexible composició de fileres d’or rosa recorda una polsera de cadena, i és un homenatge a l’estètica dels anys 1970, època en la qual el Golden Ellipse era un dels models més emblemàtics.

L’esdeveniment ha tingut lloc en el pati industrial del Molí de la Torra. Aquest espectacular casal neoclàssic ubicat a prop de Figueres és l’espai on Salvador Dalí va començar a pintar, i sempre va ser una font d’inspiració pel pintor surrealista. El contrast entre l’estructura del recinte, construït el 1853, amb la decoració i ambientació moderna i elegant ha enamorat als assistents. Tot culminat amb un toc floral fet amb plantes mediterrànies.

El duet entre un pianista, que ha tocat un autèntic i imponent piano de cua, i una violoncel·lista ha posat la banda sonora per crear, juntament amb la il·luminació projectada per làmpades i espelmes, una atmosfera a l’altura de la marca ginebrina.

QUERA va organitzar el primer esdeveniment de la col·lecció general de la marca a tot Espanya, en una gala en la que també ha participat el director de Patek Philippe Iberia, Mario Giménez.