Joies / QUERA / QUERA BRAÇALET D'OR GROC
QUERA

QUERA BRAÇALET D'OR GROC

Ref

A46-B13654-18:00

Quera crea joies plenes de simbolisme per acollir els sentiments més purs als diamants. Polsera d´or groc de 18kt, amb un pes de l´or aprox de 7.35g,.
           
disponible
1.273 €
Més informació
TIPUS DE JOIA POLSERA
MARCA QUERA
MATERIAL OR GROC
GEMMES SENSE GEMMES
ACABAT BRILLANT
TALLA POLSERA 18 CM.
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:QUERA BRAÇALET D'OR GROC

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA POLSERA
MARCA QUERA
MATERIAL OR GROC
GEMMES SENSE GEMMES
ACABAT BRILLANT
TALLA POLSERA 18 CM.