Joies / POMELLATO / POMELLATO ANELL D´OR ROSA AMB DIAMANTS CATENE

POMELLATO ANELL D´OR ROSA AMB DIAMANTS CATENE

Ref

5396PMPAC1011_O7000_DB000

La cadena més coneguda de Pomellato ara té col·lecció pròpia, catene. Anell d'or rosa de 18kt, amb un pes aprox. de l'or de 11.17g, amb 56 diamants blancs talla brillant 1.098ct en total.
           
disponible
5.800 €
Més informació
TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA POMELLATO
MATERIAL OR ROSA
GEMMES DIAMANTS BLANCS
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:POMELLATO ANELL D´OR ROSA AMB DIAMANTS CATENE

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA POMELLATO
MATERIAL OR ROSA
GEMMES DIAMANTS BLANCS