Joies / FOPE / FOPE ARRACADES D´OR BLANC AMB DIAMANTS ESSENTIALS

FOPE ARRACADES D´OR BLANC AMB DIAMANTS ESSENTIALS

Ref

2393BPOR04BBR-W

Tornar a les arrels ha estat l'aposta de Fope amb la nova col·lecció Essentials. Arracades d'or blanc de 18kt amb diamants blancs talla brillant (0.17ct aprox.)
           
disponible
3.660 €
Més informació
TIPUS DE JOIA ARRACADES
MARCA FOPE
MATERIAL OR BLANC
GEMMES DIAMANTS BLANCS
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:FOPE ARRACADES D´OR BLANC AMB DIAMANTS ESSENTIALS

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA ARRACADES
MARCA FOPE
MATERIAL OR BLANC
GEMMES DIAMANTS BLANCS