Joies / QUERA / QUERA ANELL D'OR GROC AMB DIAMANTS
QUERA

QUERA ANELL D'OR GROC AMB DIAMANTS

Ref

FA1201-13G001

Quera crea joies plenes de simbolisme per acollir els sentiments més purs als diamants. Anell d'or groc de 18kt, amb un pes aprox. de l'or de 2.28gr., amb diamants blancs talla brillant (1.06ct total).
           
disponible
2.900 €
Més informació
TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA QUERA
MATERIAL OR GROC
GEMMES DIAMANTS BLANCS
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:QUERA ANELL D'OR GROC AMB DIAMANTS

El pagament podrà realitzar-se mitjançant targeta de crèdit o dèbit Visa Master Card o American Express, transferència bancària, PayPal, Bizum i Apple Pay. Pot consultar aquí les Condicions de compra.

PEl client té dret a retornar el producte en un termini de 14 dies naturals. És indispensable que els productes a retornar conservin el packaging original, la garantia i els manuals o qualsevol altre document o accessori que contingués l’enviament original. No s'acceptaran devolucions de productes que mostrin senyals d'ús o manipulació. Tampoc s’accepten devolucions de productes fets a mida o amb personalitzacions.

Pot consultar les Polítiques de devolució aquí.

L’enviament és gratuït. L’entrega habitual és entre 24h - 96h laborables. Si el client ho desitja pot recollir la seva compra físicament a les nostres boutiques de Girona o Alacant. Pot consultar els mètodes i terminis de lliurement aquí.

TIPUS DE JOIA ANELL
MARCA QUERA
MATERIAL OR GROC
GEMMES DIAMANTS BLANCS